zaterdag 23 februari 2013

Styling

Ondertussen ik druk bezig ben met het maken van proefmodellen, moet ik ook al aan de styling denken van de modellen! De modellen die ik gebruik moeten allemaal op dezelfde manier uit zien. Behalve mijn overwinning-meisje. Zij is de enige die anders zal zijn. Maar ik heb tot nu toe enkele ideeën over schoeisel, haar en make-up.

Schoenen 

 

Voor schoenen heb ik tot nu toe gekozen voor 'kisten'. Dit bepaald onder andere de manier van lopen van de modellen. Verder geven deze schoenen ook een bepaalde sfeer en past het goed in het thema van protest en strijd. Ik weet alleen nog niet of het overwinning-meisje ook op kisten gaat lopen.

Haar

 

Qua kapsel zal het warrig en enigszins onverzorgd zijn. Ik wil sowieso dat alle modellen lang donker haar hebben. Het haar zal vooral los zitten, misschien op enkele punten vast gespeld maar het moet er vooral uitzien of ze de hele dag buiten zijn geweest, in een protest of demonstratie.

Make-Up

 

 

De make-up zal wat uitgebreider zijn, ik wil vooral dat hun ogen donker zijn, wat duisterder en vermoeider maar dat er wel gouden accenten in zitten. Het zal dus vooral zwart zijn en van mij magen er ook 'vieze' vegen op het gezicht komen. Het hoeft niet egaal en netjes te zitten, want dat zie je ook niet bij een protest! Maar het overwinning-meisje zal dat niet hebben. Als het kan zou ik willen dat ze totaal in het goud geschilderd is. Vooral omdat zij de gouden outfit draagt en om helemaal een 'wauw' effect te krijgen zal het mooi zijn als ze ook helemaal in het goud geschilderd is! Goud staat naast overwinning ook voor onsterfelijkheid en goddelijkheid. Alles waar voor je strijdt, zal nooit dood gaan en blijven bestaan, daarom is de overwinning ook onsterfelijk voor mij!

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten